Theodoor van Hoytemastraat 71

€ 699.000

Overzicht

Prijs
€ 699.000
Year built
2004
Type
Appartement
Verkocht
Nee
Koop of huur
Koop
Aanbod
Koop
Locatie
Amsterdam

Beschrijving

Grijp nu je kans om te wonen in een zeer ruim en licht penthouse op de vijfde en zesde verdieping van een, in 2004 onder architectuur gerealiseerd complex ‘Hof van Hoytema’. Door de hoekligging en de hoogte, geniet u van een weidse uitzicht aan drie zijden met overdag enorm veel lichtinval en ’s avonds een New York achtige skyline met talloze lichtjes afkomstig van het World Fashion Center en andere gebouwen. Het Hof van Hoytema complex is gebouwd rondom een afgesloten binnentuin, cq besloten hof, die alleen toegankelijk is voor de bewoners. Het appartementencomplex is een ontwerp van Heren 5 architecten. Het kenmerkt zich door gebruik van rode bakstenen en natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Het gebouw wordt bewoond door vele gezinnen. Het is erg rustig en gezellig wonen.

Indeling:
Begane grond: Gemeenschappelijke ingang,  lift, trappenhuis
5e etage: Entree, zeer ruime hal met trapopgang, trapkast, meterkast, separaat toilet, en weer een ruime bergruimte met was/droger aansluiting, 3 ruime slaapkamers en een zeer fraaie nieuwe (2019) badkamer voorzien van een dubbele wastafel en ligbad.
6e etage: Overloop,  separaat modern toilet, ruime woonkamer met open woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur. Deze keuken kan ook worden afgesloten met een modern, stalen kozijn (2018). De grote zijramen in de keuken kunnen geopend worden via een harmonica schuifpuisysteem waardoor je een intern balkon creëert, bergkast met de CV opstelling.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte 149m2, inhoud 462m3
Bouwjaar 2004
Professionele VvE (Pro VvE Beheer), maandelijkse bijdrage € 235
Ruime berging van 9m2
Inclusief eigen parkeergelegenheid in overdekte parkeergarage
Een fraai complex met binnentuin
Erfpacht afgekocht t/m half februari 2052

 

Floor Plans

Locatie

Soortgelijke objecten

Appartement
€ 1.250
Appartement
€ 325.000
Appartement
€ 475.000