Claus Sluterweg 129

€ 1.200

Overzicht

Prijs
€ 1.200
Year built
2016
Type
Appartement
Verkocht
Nee
Koop of huur
Huur
Aanbod
Huur
Locatie
Haarlem

Beschrijving

Het appartement is gelegen in een geliefd appartementencomplex genaamd ‘De Houtwachters’, met veel verschillende bewoners: starters, jonge gezinnen, alleenstaanden en ouderen. Binnen het complex ligt dit appartement aan de achterzijde, de rustige en zonnige kant.

Indeling:
Parterre:

Via het luxe entree vinden we via de elektrische deuren doorgang tot de algemene hal, waar zich de lift en het trappenhuis bevinden, beide naar zowel het appartement als de privé parkeerplaats en berging in de ondergrondse garage. We gaan naar het appartement op de tweede etage.

2e  etage:
De gang is voorzien van garderobe en biedt doorgang tot respectievelijk een ruime slaapkamer, de living, de badkamer, het separate toilet en een bergkamer met was-/droogopstelling. De badkamer is voorzien van ruime inloopdouche en een wastafelmeubel. De living staat in verbinding met de open en moderne keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasmachine, gasfornuis en afzuiginstallatie.

Parkeergarage:
Het appartement wordt verhuurt inclusief privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Je vindt daar tevens ook de berging welke is voorzien van elektra. Naast de privé parkeerplaats bestaat de mogelijkheid te parkeren op het middels een slagboom afgesloten terrein, welke dient voor de bewoners van het complex.

Algemeen:
Het nieuwbouwcomplex is opgeleverd in 2019
Privé parkeerplaats in kelder en parkeergelegenheid op afgesloten terrein
Zeer centraal gelegen
Smaakvol en luxe afgewerkt
Huurperiode maximaal twee jaar
Huurprijs is excl. g.l.w.  (indicatie ca.€75,- p.mnd)
Waarborgsom 1 maand huur
Oplevering per direct mogelijk.

Floor Plans

Locatie

Soortgelijke objecten