Aandacht voor u en uw woning

Persoonlijk en betrokken. Dat is wat u zult ervaren wanneer u kiest voor Van Wonderen Makelaars. Een huis koopt of verkoopt u misschien enkele keren in uw leven. En wellicht is het uw grootste stap ooit. Met meer dan 50 jaar ervaring op de regionale woningmarkt kennen wij de huizen én de mensen.

Bij ons heeft u altijd te maken met één vast contactpersoon. En omdat Van Wonderen een kleine organisatie is weten wij allemaal precies wat er speelt. Wij zijn allemaal op de hoogte van alle opdrachten binnen ons kantoor.

Eigenlijk wilt u van uw makelaar natuurlijk maar één ding; dat hij uw pand zo snel en goed mogelijk verkoopt. Of dat hij de woning van uw dromen vindt. Van Wonderen Makelaars stelt uw belang voorop, en dat doen wij met grote liefde voor ons vak.

Onze dienstverlening

Van het verkopen van uw huidige woning tot het aankopen van uw nieuwe droomwoning. Van Wonderen Makelaars staat voor u klaar om u te begeleiden in alle bijbehorende processen en bij het bepalen van de juiste aan- of verkoopstrategie.

Ik wil een woning aankopenIk wil mijn woning verkopenIk wil een woning laten taxeren

Maak kennis met ons team

RM RT / Partner - Makelaar taxateur

Frank van Kleef

De grootste voldoening haalt Frank uit het samenbrengen van partijen en laat daar nou ook net zijn grootste talent liggen.

In december 1980 ben ik begonnen als assistent makelaar en later doorgegroeid naar makelaar-taxateur. Vanaf 1998 ben ik samen met Frans en Menno eigenaar van Van Wonderen Makelaardij. Naast dat ik uiteraard grote interesse heb in de vastgoedmarkt van Kennemerland en alles wat daar mee te maken heeft, geeft het samenbrengen van partijen (koper/verkoper) mij de grootste voldoening. Dat is denk ik ook mijn sterkste punt. Op zaterdag voetbal ik al jaren bij de veteranen van BVC Bloemendaal. Ik geniet van muziek luisteren - naar popconcerten, bandje in de kroeg of een optreden van mijn zoon- én van muziek spelen -in mijn eigen bandje samen met mijn vrouw Iris. Van onze drie kinderen woont inmiddels alleen de jongste nog thuis.
RM RT / Partner - Makelaar taxateur

Menno van den Berg

Een grote kennis van de markt en zijn gedrevenheid in het sluiten van deals zijn kenmerkend voor Menno.

In 1988 ben ik na het lopen van een stage de makelaardij in gerold. Ik hou van gebouwen, verschillende architectuur en dat in combinatie met het menselijke aspect. Emoties kunnen hoog oplopen bij een aan- of verkoop, dat op een goede manier te begeleiden, vind ik een mooi onderdeel van mijn vak. Mijn kracht ligt bij het verbinden van kopers en verkopers, het sluiten van de deals en mijn grote kennis van de markt. In mijn vrije tijd begeef ik me graag op de velden van KHFC, kijkend naar mijn zoon Hein, als coach en sectieleider. Ik speel graag een rondje golf en geniet enorm van een goede maaltijd met een mooi glas wijn in het gezelschap van mijn gezin en vrienden. En dit alles bij voorkeur in mijn favoriete vakantieland Portugal.
K-RMT

Frans van Son

Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat Frans een regionale expert is in de makelaardij.

Ik werk sinds 1978 in het vak. Een vriend van mij was werkzaam op een makelaarskantoor. Hij belde dat ze iemand zochten, een half uur later kwam ik op sollicitatiegesprek en werd gelijk aangenomen. Mijn sterkste punt ligt denk ik in het feit dat ik makkelijk ben in de omgang met mensen. Het makelaarschap vereist inlevingsvermogen en begrip, het is mensenwerk. Het leukste daarin is de afwisseling, in huizen en mensen. Als ik niet aan het werk ben, bevind ik me graag op de golfbaan. Ik fitness graag en geniet erg van vakantie en samenzijn met mijn gezin en goede vrienden en dat liefst in combinatie met een goede maaltijd.
Office Manager

Brigitte Mentjox

Met haar spontaniteit en grote mensenkennis is Brigitte onze spin in het web en onmisbaar voor ons kantoor.

Ik werk inmiddels al meer dan 20 jaar bij Van Wonderen Makelaardij. Ik was werkzaam bij een reisbureau voor golfreizen naast Van Wonderen, maar zocht een baan voor 5 dagen. Die vond ik bij Van Wonderen! Het mooiste aan mijn baan vind ik het klantencontact, het omgaan met mensen. Ik ben meestal het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en bouw graag een vertrouwensband met ze op. Daar ligt denk ik ook mijn grootste talent, ik help graag mensen en heb veel geduld!In mijn vrije tijd loop ik graag met mijn Engelse Bulldogjes, geniet ik van mijn muzieklessen en kijk ik graag naar honkballen.
K-RMT

Mireille van Dijk

Als ons aanstormend talent zorgt Mireille ervoor dat Van Wonderen Makelaars een makelaar van deze tijd is.

Ik ben nu ruim 10 jaar werkzaam in de makelaardij. Ooit begonnen in de binnendienst bij een makelaarskantoor gespecialiseerd in expats, met als voornaam werkgebied Amsterdam. Na een aantal jaren als office manager te hebben gewerkt, de volgende stap genomen, gestart met de makelaarsopleiding en nu werkzaam bij Van Wonderen Makelaars. Een leuke nieuwe uitdaging bij een fantastisch bedrijf én in mijn eigen woonomgeving. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en werk ik als K-RMT. Ik ben dus volledig bevoegd u te begeleiden bij de aan- en verkoop van een woning! Een huis (ver)koop je niet zomaar. In korte tijd leer je mensen heel goed kennen. Je bent onderdeel van een, voor veel mensen, grote beslissing in hun leven. Daar voor een deel aan mogen bijdragen, vind ik het leukste onderdeel van mijn vak. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin, langs de lijn bij mijn voetballende dochter en zoons. Of genietend met vrienden van een goed glas wijn.
K-RMT

Nathalie Braams

Met haar enthousiasme en leergierigheid is Nathalie een bevlogen collega waar wij graag mee samenwerken.

In 1999 ben ik in het mooie en gezellige Haarlem komen wonen. Samen met mijn man en later ons eerste kindje woonden we in een knus huisje in het gezellige centrum aan het Spaarne. Toen ons tweede kindje op komst was zijn we ruimer gaan wonen in Heemstede. Nu, ondertussen met drie grote zonen, fantaseren we af en toe om weer terug te verhuizen naar het centrum. Na een aantal jaren als marketingspecialist gewerkt te hebben, besloot ik mijn hart te volgen en de opleiding tot makelaar te gaan doen. Eerst ben ik gaan meelopen bij een makelaardij en ondertussen werk ik sinds 2017 als kandidaat makelaar. Bijna altijd is verhuizen emotioneel, maar uiteraard speelt de zakelijke kant een even zo grote rol. De combinatie van de menselijke en zakelijke kant maakt dit werk zo verschrikkelijk leuk. Elke dag mag ik nieuwe mensen leren kennen, hun verhaal begrijpen en hier een kleine, maar belangrijke rol in spelen. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin en vrienden, graag met een uitgebreide maaltijd erbij.