Spaarneborgh

spaarneborgh-advertentie5

Ligging  –  Historie  –  Aanbod  

 

Spaarneborgh havenVan oudsher is Van Wonderen Makelaardij dé makelaar voor Heemstede en omstreken. Wij weten wat er speelt. Zo kennen wij, als specialist van Spaarneborgh, dit prachtige appartementengebouw in Heemstede als geen ander. Alle voordelen zijn ons bekend zoals de unieke ligging, de mooie terrassen, het prachtige uitzicht, de staat van onderhoud…

Het gebouwen complex, in de volksmond wel ‘De Apenrots’ genoemd, heeft voor ons geen geheimen meer. Daarnaast zij wij een goede bekende van vele bewoners. Wonen in Spaarneborgh is zeer gewild.

Omdat wij regelmatig vragen krijgen over beschikbaarheid van appartementen hebben wij deze site geopend. U vindt hier informatie over het gebouw zoals plattegronden, veel foto’s en natuurlijk, indien beschikbaar, een overzicht van aangeboden appartementen.

spaarneborgh luchtfotoIndien u nader geïnformeerd wilt worden over de aan- of verkoop van een appartement kunt u dit kenbaar maken op ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon een bezoek brengen aan ons kantoor aan de Jan van Gooyenstraat. Loopt u gerust eens binnen. Wij geven u alle informatie die u wenst, in combinatie met een kopje heerlijk verse Italiaanse koffie.

 

spaarneborgh-aanleg-steiger