Uw droomhuis vinden én kopen?

Wanneer u kiest voor Van Wonderen Makelaars weet u dat u voortaan als eerste op de hoogte bent van het nieuwste woningaanbod op de markt. Met ons slimme zoeksysteem ontvangt u realtime de nieuwe woningen passend bij uw specifieke wensen. Daarnaast beschikken onze makelaars over een groot netwerk en hebben ze vaak al kennis van nieuwe woningen, nog voordat ze op de markt zijn verschenen, of woningen die niet eens op de markt verschijnen. Uw kansen op bezichtigen en aankopen nemen daardoor aanzienlijk toe!

Wanneer u eenmaal uw droomwoning heeft gevonden is het heel menselijk om veel onderdelen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. U moet zich echter realiseren dat de verkopend makelaar uitsluitend een optimaal resultaat voor zijn klant, de verkoper, wil behalen. Voor advies en antwoorden op al uw vragen, is het altijd verstandig om een eigen, onafhankelijke adviseur in te schakelen die alleen uw belangen behartigd.

Zo kunt u met uw hart beslissen en nemen wij de ratio voor onze rekening.

Wilt u weten wat Van Wonderen Makelaars als aankoopmakelaar voor u kunt betekenen? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Samen op zoek naar uw droomwoning

Bent u op zoek naar uw droomwoning? Door ons grote netwerk vergroot u uw kansen op de huidige woningmarkt aanzienlijk.

Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek en wij vertellen u graag meer over onze aanpak. Uiteraard zijn wij benieuwd naar uw woonwensen en gaan we zo spoedig mogelijk voor u aan de slag!

Ja, ik wil graag meer informatie

Recent aanbod

Nieuw
2101 LC Heemstede

Havenstraat 42

€ 775.000,- k.k.
Nieuw
2022 RT Haarlem

Preangerstraat 16

€ 595.000,- k.k.
Nieuw
2013 PN Haarlem

Westerstraat 83

€ 575.000,- k.k.
2102 KT Heemstede

Heemsteedse Dreef 248

€ 1.095.000,- k.k.
Open huis
2104 AA Heemstede

Kadijk 15

€ 1.085.000,- k.k.
2121 GX Bennebroek

Binnenweg 6-119

€ 415.000,- k.k.