Uw woning succesvol verkopen

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen hoe goed we zijn in ons vak, maar onze klanten kunnen dat nog beter. Gemiddeld krijgen wij het cijfer 9,3 en daar zijn wij best een beetje trots op.

Klanttevredenheid is bij ons het belangrijkste. Wij willen u ontzorgen en goed begeleiden in het verkoopproces, op die manier maken wij van het verkopen van uw huis een succesverhaal. Wij verliezen het resultaat niet uit het oog en verdienen onszelf daarmee weer terug. Klinkt als een win-win situatie toch?

Bij Van Wonderen Makelaars hebben wij jarenlange ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder object heeft zijn eigen specifieke kenmerken en doelgroep. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en we bepalen samen een reële vraagprijs.

Dankzij professionele fotografie, een perfecte presentatie, een doelgericht marketingplan en de beste stylingtips zorgen wij er voor dat uw woning goed in beeld en direct onder de aandacht komt bij een grote groep potentiële kopers.

Wilt u uw huis gaan verkopen en weten wat uw huis waard is? Wij komen bij u langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling werken wij voor u uit in een vrijblijvende verkoopofferte. Wilt u daar meer over weten? Bel ons dan gerust even.

Haal het maximale uit de verkoop van uw woning

Wilt u uw huidige woning verkopen? Plan vandaag nog een afspraak in met één van onze makelaars. Graag adviseren wij u over de meest geschikte verkoopstrategie en nemen wij u mee in het verkoopproces.

Ja, ik wil graag meer informatie