Uw woning laten taxeren

U wilt een huis kopen of uw huidige woning verbouwen en dat financieren via een hypotheek. Dan is het in de meeste gevallen nodig om het huis te laten taxeren. Uw hypotheekverstrekker wil namelijk zeker weten dat het leenbedrag overeenkomt met de waarde van de woning.

Van Wonderen Makelaars is aangesloten bij het taxatie-instituut NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijke, betrouwbare woningtaxatie. Geldverstrekkers stellen tegenwoordig hoge eisen aan taxatierapporten. Onze rapporten voldoen aan die eisen en worden dan ook door alle banken geaccepteerd.

Gaat u niet verhuizen? Ook als u al enige tijd in uw huis woont en niet van plan bent om te verhuizen, kan het interessant zijn om deze te laten taxeren. Raadpleeg uw financieel adviseur voor meer informatie.

Taxatie of waardebepaling?

Wilt u een woning aankopen en deze laten taxeren? Dan ondersteunen wij u graag. Wilt u uw huidige woning verkopen en weten wat deze waard is? Dan is een waardebepaling voldoende. Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen.

Neem via de onderstaande knop contact met ons op voor meer informatie.

Ja, ik wil graag meer informatie